Hotmail Kaydol - Ücretsiz Hotmail Aç - Hotmail Giriş - Outlook İndir - Ücretsiz E-Posta Servisi Kullanımı

En çok kullanılan e-posta servislerinden biri olan Hotmail, her geçen gün geliştirdiği hizmetleriyle karşımıza çıkıyor. Bilgisayar, akıllı telefon veya tablet istediğiniz herhangi bir cihazda rahatlıkla hotmail hesabınızı kontrol edebilirsiniz. Hem ücretsiz hem de güvenli özellikleriyle siz de bir an önce Hotmail hesabı açın.

En çok kullanılan e-posta servislerinden biri olan Hotmail, her geçen gün geliştirdiği hizmetleriyle karşımıza çıkıyor. Bilgisayar, akıllı telefon veya tablet istediğiniz herhangi bir cihazda rahatlıkla hotmail hesabınızı kontrol edebilirsiniz. Hem ücretsiz hem de güvenli özellikleriyle siz de bir an önce Hotmail hesabı açın. Dünyanın en çok bilinen ve aynı oranda en çok kullanılan yazılım ve işletim sistemlerinden biri olan Microsoft’un geliştirmiş olduğu bir e-posta servisi olan Hotmail, eski dönemlerde Windows Live Hotmail giriş olarak bilinmekteydi. Microsoft’un ünü aynı zamanda kurucusu Bill Gates ile de özleşmiştir ve bu popülerlik Microsoft’un ve buna bağlı olarak Hotmail’in de zamanla büyümesine sebep olmuştur. 1995 yılında halkın hizmetine açılan Hotmail e-posta hesapları, 2013 yılında Outlook ile birleşerek etki alanını daha da genişletmiştir. Günümüzde internet üzerinden yapılabilen çoğu şey gibi bir Hotmail hesabı edinmek ve bunu devamlı olarak kullanmak çok basittir. Yazımızın devamında size bu konuda bazı bilgiler vereceğiz.

Hotmail’e Nasıl Üye Olunur?

Herhangi bir Hotmail aç hesabı edinebilmek için öncelikle internet bağlantısı olan bir bilgisayar, telefon ya da tablet edinmeniz gerekmektedir. Daha sonra internet bağlantısı yazılan kısma hotmail.com yazarak Hotmail e-posta servisinin anasayfasını açmalısınız. Bunun yerine arama motoruna direkt olarak hotmail aç kelimelerini yazarak dolaylı yoldan da anasayfaya ulaşabilirsiniz. Üye ol kısmına tıklayarak karşınıza çıkan sayfada sizden istenilen belgeleri doldurmalısınız. İsim, soyisim, adres ve telefon gibi kişisel bilgilerin bir kısmı zorunludur fakat doldurulması zorunlu olmayan alanları boş bırakabilirsiniz. En önemli kısım ise e-posta adresinizdir. Yazdığınız adres kabul edilmiyorsa daha önce alınmış demektir ve uygun bir tane bulana kadar denemeniz gerekir. Bir diğer önemli konu ise gizli soruları doğru doldurmaktır. Şifrenizi unuttuğunuzda ya da daha farklı sebeplerle e-posta adresine ulaşamadığınızda gizli sorularla hesabınızın güvenliğini tekrar sağlayabilirsiniz.

Hotmail’in Özellikleri

Hotmail aç size herhangi bir e-posta servisinin sağlayabileceği maksimum güvenliği sunmaktadır. Giriş yaptığınız andan itibaren isteğinize göre belirlenen periyotlarla şifrenizin otomatik değişimini ve eğer belirttiyseniz telefon bilgilerinizin güncellenmesini size hatırlatır. Tüm bunların yanı sıra Hotmail’in de üyelik tipine göre kapasitesi bulunmaktadır. Örneğin bedava üyelik talep ederseniz 5 GB’lık bir alana sahip oluyorken 10 GB alan istediğinizde 19,95 dolarlık bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu üyeliklerin yanı sıra 49,95 dolar ödeyerek e-posta hizmetinin yanı sıra Microsoft Office hizmetlerini de satın alabilirsiniz.